Har du planer på att flytta utomlands?

När vi närmar oss vintern och de kyliga vindarna blir alltmer påtagliga funderar flera svenskar på att flytta utomlands. Du behöver alltså inte känna dig ensam i dina tankar och planer – för det är nämligen när september blir till oktober som många svenskar sätter sprätt på sina idéer om varmare breddgrader och sol året om.

Hit är det populärast att flytta

För många spelar det egentligen ingen större roll om vilket land de flyttar till. Så länge solen värmer, hudens pigment får en brunare nyans och drycken är kall så är syftet uppfyllt. Ser man däremot på statistiken väljer många svenskar att flytta till just Spanien – och det är verkligen ingen tillfällighet. Där kan du alltid lita på att solen gör sitt jobb och förgyller din vardag om du har lyxen att arbeta på distans, eller helt enkelt planerar att vara ledig under en längre period.

Funderar du också på Spanien?

Men hur går man då tillväga för att lösa så flytten till Spanien går så smidigt det bara är möjligt? Kolla in detta för att hitta svaren på alla frågor du ställer dig för tillfället. Sedan kan du börja planera din flytt utomlands snarast.