Bygg en altan på det nya huset

En altan runt huset är alltid något att sträva efter eftersom det finns många fördelar med det. Det är bekvämt att kunna gå ut på en altan och det är framförallt ett snyggt tillskott till huset. Du kan inreda altanen och ha mysiga grillkvällar under varma sommarmånader.

Trots att virke de senaste åren har blivit otroligt dyrt är det allt fler människor som väljer att bygga en altan. Det har bland annat att göra med att fler människor väljer en semester i vårt avlånga land istället för utlandssemester. Vem behöver åka utomlands när vi ändå har 30 grader på sommaren?

Om du går i tankarna att bygga en altan är det dags att göra det under 2023. Pris på virke är betydligt lägre än tidigare och flera byggvaruhus har bra priser.

Fullända din altan med ett räcke

När du har byggt klart din altan och vill piffa till den med något extra, då är ett snyggt räcke pricken över i:et. Det är också praktiskt i de fall där du har en altan som är betydligt högre än markplan så att ingen råkar ramla ner från altanen. Ta en titt online och hitta ett räcke som passar din smak och stil.