Inreda sovrummet

Att göra en förändring i sovrummet kan vara upplyftande för själen men också för känslan i rummet. Kanske är det dags för en förändring i samband med en flytt eller så har du haft samma möbler i sovrummet och börjar ledsna på dem. Nu kanske du tänker att det blir svårt att byta ut allt i sovrummet, men du behöver inte byta ut allt du behöver inte ens slänga madrassen. Genom att beställa en ny sänggavel så kan du ändra karaktär helt på sovrummet.

Om du köper en sänggavel från en möbelaffär så tillverkas varje enskild sänggavel endast i en uppsättning av material. Ofta har man en drömbild som man inte kan uppnå på grund av det begränsade urvalet av sänggavlar. Kanske har du sett över möjligheten att tillverka en sänggavel själv? Det är ingen dum idé men det är bättre att beställa en skräddarsydd sänggavel. Det finns fantastiskt fina sänggavlar på till exempel AZ Design. Du kan få en omedelbar förändring av sovrummet, vad sägs om glamoröst lyxigt eller exotiskt? Fördelen med att beställa en måttbeställd sänggavel är att du får en gavel efter önskad höjd och bredd. Du får också ett stort urval av material att välja ifrån. Vad sägs om att till exempel kunna välja mellan mocka, skinn, sammet eller tyger i alla möjliga kulörer.  Släta sänggavlar eller sänggavlar med mönster, knappar eller knappar av kristall urvalet är enormt och det är endast fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt.

Nu vet du om den fantastiska möjligheten att kunna beställa en skräddarsydd sänggavel. Du kan även beställa den med en sängram om du vill. Sänggaveln kommer att ge ditt sovrum en helt ny känsla och du kommer att känna dig stolt över ditt ”nya” sovrum. Kanske blir inte steget så stort att beställa en skräddarsydd soffa anpassad för ditt vardagsrum. En soffa som du blir ensam om att äga.