Ny lägenhet

Tänk vad skönt när man flyttat in i en ny lägenhet och du får inreda och på något vis börja om från början och få det exakt som du vill. Det kan ju vara så att det är din första lägenhet. Allt från var möblerna ska stå och var man vill ha sitt porslin. När man fått ihop sin säng, ställt upp sin soffa och diskat igenom sitt porslin så kan det vara skönt att sätta sig i soffan en stund och fundera på hur eller var ska TV’n stå. Ska vi skruva upp den nya platt TV’n på väggen eller ställa den på en videobänk? Oavsett hur så kan det vara skönt att fixa till allt så att kablar och sådant försvinner när man liks håller på att sätta ihop hela sitt biosystem. För det vet vi ju, att mycket kablar kan det bli. Kanske det är så att vi måste komplettera upp med lite nya kablar och extra strömdosor.

Hemmabio system

På kabelbutiken.com så hittar du det du behöver. Allt från kabelrännor, buntband, kabelsorteringskit till HDMI kablar, Switchar och splitter för att dela upp signaler från projektorer och BlueRay spelare. Du har 30 dagars öppet köp på alla produkter och de skickas samma dag du beställer dom. Enkelt och bekvämt kan du sitta i din soffa och planera hur du ska göra din inköp och vad du ska handla.

Vad du också bör tänka på att kablar har en viss livslängd, har du inte bytt kablar på flera år kan det vara läge för det nu när du bytt lägenhet. Kan ju också vara så att dina gamla högtalarkablar är för korta, så skarva inte dessa utan mät upp hur mycket du behöver och köp nya kablar. Med  kontaktytor som är guldpläterade innebär längre livslängd. Kontrollera att alla kablar inte är skadade på något vis innan du kopplar ihop din hemmabio anläggning.