Renovera badrummet innan försäljning och flytt

Det kanske känns trist att du inte renoverade badrummet tidigare, innan flytten blev aktuell. Badrum och kök är de rum som verkligen säljer en bostad.

Jämfört med att inte göra något annat än att bara ta bilder på bostaden så kan det löna sig ekonomiskt att lägga ut pengar för att få ännu bättre betalt. Det är inte som att slänga pengar i toaletten, tvärtom, om du gör det rätt.

Räkna hem din badrumsrenovering

När ni bestämt att sälja bostaden finns det en jättemöjlighet att göra en bättre affär genom att ni renoverar det som köpare eftertraktar mest. Du måste bara hitta den där balansen mellan investeringen och ett högre värde vid försäljning. En annan sak är att planera så att din egna arbetsinsats blir rimlig i förhållande till ökat försäljningspris. Här ska du ta hjälp av proffs.

Tvärtemot vad du tror lönar det sig många gånger inte att göra saker själv. Professionella hantverkare har kunskap och maskiner som löser uppgifter som du skulle få slita med i veckor. Fokusera på att planera din flytt och låt de som kan renovera badrum hjälpa dig till en bättre affär. Klicka här för att se hur en renovering innan flytt kan leda till en bättre bostadsaffär.