Att fixa innan flytt

Som husägare så finns det en hel del att göra innan man ska sälja sitt hus. Att man renoverar innan man säljer är för det mesta en god investering. Det finns som sagt en del att fixa innan flytt. Det kan vara mindre saker som kan vara av betydelse för en försäljning.

Det är alltid bra att skapa en lista med saker som behöver fixas till innan man lägger ut sitt hus till försäljning. Det finns en fördel att prata med sin mäklare vad som är viktigare än annat men i de flesta fall så allt som förbättrar huset är av vikt. Det kan vara att byta ut en rostig fasaddekor mot en ny fräsch. Se också till att trädgården ser hyfsad ut innan det blir visning på huset. Ett första intryck är viktigt för den som kommer och tittar på huset.

Skulle det behövas invändig renovering så se till att inte göra något hafsverk utan det är bättre ätt lägga ner tid och energi på den renovering som görs än att försöka bara måla över problemen. Detta kan komma upp som dolda fel senare. Hinner ni inte renovera allt så strunta hellre i det och skriv i beskrivning att viss renovering krävs. Det akn ju faktiskt vara så att den som köper huset vill sätta sin prägel på huset och är den som tycker om att renovera en del.