Flyttat till nytt hus med ny trädgård

En flytt till en större tomt kommer med mängder av möjligheter. Det är nu du får chansen att göra ditt hem till det du alltid drömt om. En stor trädgård ger dig utrymme för hobbys, vackra blommor och buskar, Men även umgänge och trevliga stunder utomhus.

Skapa din dröm trädgård

Nu när vintern snart är här kan det vara roligt att planera och pyssla med din trädgård för att den ska vara fin lagom till våren. Du kan exempelvis ta ner träd, buskar eller fixa nya planteringslådor och krukor. Planerar du för tillställningar och fester under kommande utesäsong kan du även börja skissa upp var du vill ha stolar, altan och soffgrupper.

När du har din drömträdgård på plats kommer du ha möjligheten att spendera mycket mer tid utomhus, vilket är bra både för den fysiska och psykiska hälsan. Fågelmatare, ljuslyktor, blomsterlökar och gräsklippare är bara några saker du kan tänkas behöva. Ta med familj och vänner ut i din trädgård och njut av att ha din egna lilla oas och uteplats. Hos CDON kan du hitta allt du behöver för att vårda, underhålla och fixa din trädgård. Bläddra i det breda utbudet och hitta varor som passar just dig.