Uppgradera ditt hem

Har ni precis flyttat eller är på väg att flytta så kanske det är dags att uppgradera ert hem. Det är alltid läge när man flyttar att göra sig av med äldre möbler och inredning för att få möjlighet till att skaffa sig något nytt och fräscht till det nya hemmet.

Innan ni börjar flyttpacka så märk upp saker som ni inte vill ha kvar, det kan vara enkelt att med färgade post-it ha olika färger för det som ska kastas, det som ska säljas och det som ska vara kvar kan vara utan post-it. Detta gäller allt från möbler, köksredskap och armaturer.

Framförallt så kanske inte den belysning som ni har idag alls passar in i det nya boendet så det är en fördel att få köpa nytt och förnya sig även där. Många gånger så kan de taklampor och andra armaturer vara anpassade för det tidigare boendet och inte alls går att hänga upp och ställa in i et nytt hem.

Det kan mycket väl tänkas att ni har renoverat det nya hemmet i en helt annan stil än vad ni haft tidigare och de möbler som funnits är så att säga omodern. Det är skönt att kunna få bära in sprillans nya möbler i ett nyrenoverat hem och känna sig nöjd med sitt hem.

Vi vill passa på att önska lycka till med flytten och allt vad det innebär men också lycka till med det nya hemmet och den nya inredningen som ni skaffar.